Direct solliciteren

Het sollicitatieproces in kaart

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen wij deze goed door. Waarschijnlijk hebben we nog aanvullende vragen. Hierover ontvang je een mail. Daarnaast willen we je een aantal situaties voorleggen. Zo krijg jij een indruk van zaken waar je tegen aan kunt lopen en hebben we een indruk hoe jij met zaken omgaat. We vragen je niet om een opstel te schrijven, hoor. We willen een indruk.

 

  • Je krijgt hier binnen twee dagen per mail reactie op. << Check svp ook SPAM / Ongewenste mail >>
  • Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een online interview (Microsoft Teams). We kijken samen of een eigen praktijk als Matchmaker echt iets voor jou is.
  • Wanneer wij beiden enthousiast zijn, plannen we een persoonlijke kennismaking met je in. Door wederzijdse vragen leren wij elkaar beter kennen en worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Daarnaast vertellen we je meer over Mens en Relatie, het kantoorteam en de freelancefunctie.
  • Dan gaan we ieder apart alle indrukken en informatie laten bezinken en als we er dan allebei positief instaan, gaan we de handen in een slaan met een samenwerkingsovereenkomst.
  • Sluit dit aan bij jou? Wil jij matchmaker worden van Mens en Relatie? Vul dan hiernaast jouw gegevens in.

 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Solliciteer direct!

Solliciteren

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)