Stage Psychologisch Assistent Training en Coaching

Functie

Functieomschrijving stage psychologie

Mens & Relatie is het grootste en meest succesvolle relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Dankzij onze unieke bemiddelingsmethode, helpen wij onze cliënten aan een duurzame relatie. Om deze duurzame relatie te kunnen realiseren, is het belangrijk dat wij onze cliënten goed leren kennen en helpen bij het ontwikkelen van zichzelf.

 

Een mens is namelijk niet geboren om alleen door het leven te gaan. Maar de juiste partner vinden, is niet altijd even makkelijk. Vooral omdat de eigenschappen die op lange termijn bepalen of je gelukkig met iemand bent, niet aan de buitenkant te zien zijn. Als stagiair(e) psychologie word jij een professionele matchmaker: je helpt je cliënten om zichzelf te leren kennen en zich klaar te maken voor een langdurige en succesvolle relatie. Eén ding is zeker: stagelopen bij Mens & Relatie is nooit saai!

Vacature details

Branche
Persoonlijke dienstverlening
Soort werk
Wetenschap/Psychologie/Training/Advies
Locatie
Venlo
Omgeving van
Eindhoven, Helmond, Maastricht, Roermond, Venlo of Boxmeer
Niveau
HBO
Stage periode
in overleg
Start datum
In overleg
Stagevergoeding
€ 400,= per maand FT

Organisatie

Mens & Relatie

Mens en Relatie: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale macthmaker bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De matchmaker gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling Matching en Coaching op zoek naar de ware Jacob(a).

Vereisten

Wat vragen wij van een stagiair(e) psychologie?

Ben jij een communicatieve, actieve en creatieve hbo (of wo) student met een passie voor menselijke relaties? Dan is deze stage je op het lijf geschreven! Tijdens je stage houd jij je bezig met twee hoofdgebieden, namelijk training en coaching. Door gericht te analyseren, observeren en te onderzoeken, zul je leren om het gedrag van je cliënten op een positieve manier te beïnvloeden aan de hand van een planmatige aanpak. Je krijgt de ruimte om een e-learning (met door jou bedacht cursusmateriaal) te ontwikkelen, welke je ook daadwerkelijk mag gaan uitvoeren!

Wij leren je hoe je gericht kunt analyseren, observeren en onderzoeken, om het gedrag van je cliënten op een positieve manier te beïnvloeden aan de hand van een planmatige aanpak. Je begeleid echte cliënten, om door middel van persoonlijke coachingsgesprekken de kans op een succesvolle en langdurige relatie te vergroten. Tot slot ga je, als een volleerd matchmaker, aan de slag met het koppelen van je cliënten aan geschikte potentiële kandidaten.

 

Wat bieden wij je tijdens je psychologie stage?

Naast een dynamische en uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid, bieden wij je uiteraard nog meer!

  • Ongekend veel in-house kennis
  • Begeleiding van Married At First Sight psycholoog Liselotte Visser
  • Inzicht in de psychologie achter relatiebemiddeling
  • Stagevergoeding
  • Het gezelligste team van regio Venlo
  • Uitzicht op een baan als matchmaker

 

 

Informatie en sollicitatie:

Is de matchmaker in jou naar boven gekomen en wil je graag komen kennismaken? Leuk! Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Geen probleem! Stuur dan gerust een email naar: info@psycholoogvenlo.nl, ter attentie van Liselotte Visser.

 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je wilt solliciteren, worden wij er heel blij van als je, naast het invullen van je motivatie, ook je CV meestuurt.

Sollicitaties graag middels dit formulier:

Max. bestandsgrootte: 64 MB.