Stage Psychologisch Assistent Training en Coaching

Functie

Functieomschrijving stage psychologie

Mens en Relatie Venlo zoekt een stagiaire van de opleiding Hbo Psychologie of Hbo Toegepaste Psychologie (of een vergelijkbare opleiding) voor de stage:

 

Stagiair(e) Psychologisch Assistent Training en Coaching

 

De stage omvat drie hoofdgebieden, namelijk: training, coaching en meewerken op de afdeling.

 

Training: op basis van een vastgestelde leerbehoefte stel jij een trainingstraject met als doel het leren van inter- en intrapersoonlijke vaardigheden samen. Bij onze trainingen speelt ook e-learning een belangrijke rol. Heb je de training af? Dan mag je deze ook gaan uitvoeren! Taken die hierbij horen zijn onder andere het cursusmateriaal ontwikkelen (met alles wat daarbij hoort) en een deel van de workshop geven.

 

Coachen:

  • Op basis van een vastgestelde leerbehoefte ontwerp je een begeleidingstraject in de vorm van een werkboek, met theorie en oefeningen toegespitst op deze specifieke problematiek.
  • Mensen begeleiden die op een workshop of training komen, of geweest zijn, om door middel van persoonlijke coachingsgesprekken de kans op succes te vergroten.

 

Praktijkervaring: meewerken als psychologisch assistent op de afdeling bemiddeling. Hieronder vallen werkzaamheden als: persoonsgegevens invoeren, gespreksverslagen verwerken, bemiddelen (matchen/koppelen) en gasten ontvangen.

Vacature details

Branche
Gezondheidszorg
Soort werk
Medisch | Onderwijs en wetenschap | Zorg/ Thuiszorg/ Kinderopvang
Locatie
Venlo
Omgeving van
Eindhoven, Helmond, Maastricht, Roermond, Venlo of Boxmeer
Niveau
HBO
Stage periode
5 maanden
Start datum
In overleg
Stagevergoeding
€ 250

Organisatie

Mens & Relatie

Mens en Relatie: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a).

Vereisten

Wat vragen wij van een stagiair(e) psychologie?

Een communicatieve, actieve en creatieve hbo of wo student met een passie voor menselijke relaties. Je bent iemand die houdt van (hard) werken, maar ook van studeren en boeken lezen. Maar vooral ben je iemand die iets voor een ander wil betekenen. Onze cliënten willen graag een partner. Kun jij achterhalen wat ze ervan weerhoudt een fijne relatie te vinden en te behouden? Kun jij achterhalen wat degene met wie jij een coachingstraject aangaat nodig heeft om belemmerende patronen te doorbreken? Heb jij het lef en de communicatievaardigheden om deze gesprekken aan te gaan?

 

 

Wat bieden we tijdens jouw stage?

Een dynamische, afwisselende stage met veel eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen, uiteraard in een zeer gezellig team. Stagevergoeding: € 250 euro per maand bij fulltime stage.

 

 

Informatie en sollicitatie:

Ben je enthousiast geworden en kom je graag kennismaken? Of heb je nog vragen? Stuur dan gerust een email naar: info@psycholoogvenlo.nl, ter attentie van Liselotte Visser.

 

* Sollicitaties graag per email met naast je persoonlijke gegevens (cv) ook je motivatie om bij Mens en Relatie stage te lopen, verwachtingen van de stage, je huidige studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode.