Radboud Visser

Contact opnemen

Radboud Visser - Algemeen Directeur

Als CEO van Mens & Relatie zie ik het als mijn taak om de matchmakers van
Mens & Relatie te coachen als een soort topsporters. De opleiding van de consulenten en medewerkers van Mens & Relatie is excellent, maar daarmee zijn we er nog niet. Ook de samenwerking moet aan hoge eisen voldoen om het hoge slagingspercentage te behouden. Als je een relatie zoekt, willen we heel graag dat je een partner vindt. Het slagingspercentage is dus een belangrijk punt voor ons. We investeren veel in wetenschappelijk onderzoek naar mogelijkheden om dit voor onze cliënten te verhogen, bijvoorbeeld met coaching. Maar ook met internationale bemiddeling voor cliënten die hiervoor open staan. Uiteraard kunnen we ook je partner in jouw omgeving zoeken. 

Naast de teamleiding ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de andere bureaus. Ik ben lid van het bestuur van het Singleskeurmerk en lid van de Board of Advisors van het Matchmaking Institute te New York. Mijn belangrijkste focus is de innovatie. We krijgen dan ook vaak complimenten van zowel cliënten als concurrenten dat we zo vooruitstrevend zijn. Ik ben daarin nogal ambitieus!

Ook in mijn persoonlijke leven haal ik er graag het beste uit. Ik ben een levensgenieter pur sang, zit op een fameuze kookclub en ben lid van een wijnclub. Ik heb drie kinderen in de schoolgaande leeftijd. Door de week ligt de zorg grotendeels bij mijn vrouw, omdat ik lange dagen maak, dus in het weekend maak ik graag tijd voor ze. Ik sta dus geregeld langs de lijn om ze aan te moedigen bij hun sport en zet me in als trainer en coach. Daarnaast zou ik zelf ook graag meer willen sporten, dat is mijn goede voornemen voor de komende periode.

 

Dit jaar werk ik 25 jaar bij Mens & Relatie.