Persoonlijke ervaring: Robbert & Margreet

Ervaring

Robbert & Margreet

“Laat ik voorop stellen dat we zielsgelukkig zijn met elkaar. Onze ontmoetingen hebben uiteindelijk geleid tot veranderingen in zeer positieve zin. Voor mijn vriend Robert is alles vanaf het begin van een leien dakje gegaan, maar dat kan ik helaas niet zeggen. Ik was op een bepaald moment het vertrouwen in Mens & Relatie volledig kwijt. Gelukkig hebben zowel mijn consulente als ik doorgezet en voet bij stuk gehouden, want nu ben ik een zeer gelukkige vrouw en daar ben ik Mens & Relatie achteraf heel erg dankbaar voor.”

 

Bij Margreet (55) heeft eerdere twijfel over de werkwijze van Mens en Relatie plaatsgemaakt voor een onbetaalbaar gevoel van geluk en vertrouwen.

ervaring-robbert-margreet

Vertrouwen

“Tja, bij mij ging het wél allemaal vanaf het begin geweldig,” zo vertelt Robert (56). “De eerste afspraak was direct raak. Ik had geen eerdere relatie achter de rug en zocht regelmatig op het internet naar betrouwbare relatiesites. Iedere keer kwam ik uit bij Mens en Relatie en hier had ik dan ook het meeste vertrouwen in. Ik had aan mijn consulente doorgegeven dat ik op zoek was naar een nette, verzorgde vrouw om samen het leven mee te gaan delen.

Ik had verder verteld dat ik fulltime als monteur van waterpompen werkzaam ben en in mijn vrije tijd erg houd van fietsen, wandelen, vissen, maar ook aan in mijn werkplaats graag met hout- en metaalbewerking bezig ben. Met die informatie is Mens & Relatie op zoek gegaan. Erg spannend allemaal!”

“Tja, bij mij ging het wél allemaal vanaf het begin geweldig,”

Robert

 

Gelijkwaardig

“Ik ben 14 jaar getrouwd geweest, ben drogist en hoorde op een bepaald moment op Radio Gelderland een leuk en verliefd stel praten over hun liefdesrelaas,” zo vervolgt Margreet. “Dat was voor mij de definitieve aanzet om contact te zoeken met Mens & Relatie. Daarvóór had ik al vaak overwogen om mij in te schrijven, maar ik had dat extra duwtje in de rug nodig om mij ook daadwerkelijk aan te melden. Ik had een eerlijk en open gesprek met mijn consulente die mij later beschreef als een gevoelig, open, direct, eerlijk en betrouwbaar persoon. Een leuke, spontane vrouw die graag een gezellige man wilde ontmoeten met wie ze samen een gelijkwaardige relatie kon gaan opbouwen.”

“Na diverse tegenvallers kwam Titia met een voorstel om eens met Robert af te spreken en tjonge, wat was dat een leuke, eerste ontmoeting. We hadden afgesproken op zaterdagavond in een restaurant en daar hebben we gezellig koffie gedronken en appeltaart met slagroom gegeten. Daarna uiteraard nog een drankje gedaan. De dag erna zijn we weer samen een bakkie gaan doen en dat voelde aan beide kanten zo goed dat we al snel tot een hele positieve conclusie kwamen.”

Genieten

“Ik dacht inderdaad, wat een leuke vrouw is die Margreet, zo besluit Robert. “Na de tweede afspraak keek ik enorm uit naar onze derde afspraak. Die duurde echter nog veertien dagen, maar toen was het ook duidelijk dat het goed zat. We hebben toen heerlijk gegeten bij een Grieks restaurant en een goed gesprek gehad over de kernwaarden in onze levens: open staan voor elkaar, rekening houden met elkaar, maar vooral ook elkaar loslaten om eenieder zijn eigen dingen te laten doen. En uiteraard hebben we gepraat over genieten van elkaar en daar hebben we een beiden een geweldig goed gevoel over.”

“Vertrouwen is de basis van onze relatie en ik ben dan ook blij dat Margreet uiteindelijk het vertrouwen in Mens en Relatie heeft behouden. Terugveren na tegenslag is knap en getuigt van moed en dat is Margreet gelukt. Uit moeilijkheden kunnen wonderen ontstaan en dat wonder maakt ons nu allebei gelukkig. Zielsgelukkig!”

Geïnteresseerd?

Wil jij je ook graag inzetten voor het geluk van anderen? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie telefonisch contact op met Radboud Visser.