Afstudeerstage Customer Journey

Functie

Functieomschrijving stage Marketing Communicatie

Mens en Relatie staat al sinds 1984 voor persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar ware liefde. Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner. Dat betekent dat we steeds weer nieuwe inschrijvingen nodig hebben.

 

Er is geen enkele branche, waarbij de marketing zo belangrijk is: hoe beter we ons werk doen, hoe sneller we onze klanten kwijt zijn: twee aan twee, verliefd! Er is dus een belangrijke rol weg gelegd voor de afdeling marketing: reclame (kranten, mailingen, internet), werving&selectie, bijscholing consulenten, free publicity, beheer internetsite en voortdurend onderzoek naar de effectiviteit en rendementen van alle inspanningen. Sinds enkele jaren speelt de social media een belangrijke rol in de marketing.

Vacature details

Branche
Persoonlijke dienstverlening
Soort werk
Communicatie, Marketing, PR, Social Media
Locatie
Venlo
Omgeving van
Eindhoven, Helmond, Maastricht, Roermond, Venlo of Boxmeer
Niveau
HBO
Stage periode
in overleg
Start datum
In overleg
Stagevergoeding
€ 400,= per maand FT

Organisatie

Mens & Relatie

Mens en Relatie: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale matchmaker bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De matchmaker gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling Matching en Coaching op zoek naar de ware liefde.

 

Vereisten

Wat vragen wij van een stagiair(e) marketing en communicatie?

Degene die we zoeken is in de eerste plaats creatief en prettig in de omgang, daarnaast zorgvuldig en breed inzetbaar. Je volgt een relevante opleiding op Mbo of Hbo niveau. Dat kan Marketing & Communicatie zijn, maar ook een andere opleiding waarbij je vaardigheden leert die benut kunnen worden voor promotionele activiteiten in de social media.

 

Wat ga je doen tijdens deze stage?

 

Onze cliënten schrijven zich in op zoek naar een partner voor een duurzame relatie. Bij elk bedrijf is de customer journey belangrijk, maar bij M&R nog meer. Een cliënt bij M&R wil graag een matchvoorstel ontvangen, maar IS zelf ook een match, namelijk voor de andere cliënt aan wie we hem of haar voorstellen. De cliënten zijn onderdeel van het product! Daarom is de beleving van de customer journey bij onze organisatie belangrijker dan in welk bedrijf dan ook. Graag willen we dat jij voor ons in kaart brengt hoe onze cliënten deze reis ervaren en waar mogelijke verbeterpunten zijn.

Ga jij deze uitdaging aan?

 

Wat bieden wij je tijdens je stage?

Naast een dynamische en uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid, bieden wij je uiteraard nog meer!

  • Ongekend veel in-house kennis
  • Begeleiding van Married At First Sight matchmaker expert Radboud Visser
  • Kijkje achter de schermen
  • Meer dan 30 jaar ervaring in Consumenten Marketing
  • Stagevergoeding
  • Het gezelligste team van regio Venlo
  • Alle ruimte om thuis te werken (of waar dan ook)
  • Uitzicht op een baan als marketeer

 

Informatie en sollicitatie:

Is de matchmaker in jou naar boven gekomen en wil je graag komen kennismaken? Leuk! Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Geen probleem! Stuur dan gerust een email naar: info@psycholoogvenlo.nl, ter attentie van Liselotte Visser.

 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je wilt solliciteren, worden wij er heel blij van als je, naast het invullen van je motivatie, ook je CV meestuurt.

 

Max. bestandsgrootte: 64 MB.